Advertentie

Softonic-recensie

Maak en print documenten in PDF-formaat

PdfFactory zet documenten of afbeeldingen om naar Adobe's PDF-formaat. Zo print je belangrijke documenten gemakkelijk elders uit, omdat de opmaak exact hetzelfde blijft in PDF.

PdfFactory Pro kent een trucje dat onmisbaar is voor moderne tekstverwerkers. De software simuleert een printer, waardoor je alles op je scherm opslaat als printbaar bestand (met exact dezelfde informatie). Deze manier is zelfs te verkiezen boven het wisselen tussen OpenOffice.org en Microsoft Word. Bovenstaande top-tekstverwerkers doen tekst en opmaak verschuiven wanneer je bijvoorbeeld een Word Document maakt in OpenOffice.org en opent in Word. Dat gebeurt niet bij omzetten naar PDF.

Ondanks het kunstje en de bijkomende voordelen brengt PdfFactory niets nieuws. Er zijn ontzettend veel alternatieven op de markt, die je bij ons eenvoudig ophaalt. Stempels, reclame of watermerken in documenten zijn vervelend en absoluut onnodig.

PdfFactory is een programma zoals zovelen, met het verschil dat het niet gratis is. Er zijn betere alternatieven, waaronder CutePDF Writer en FreePDF. Stoort de reclameboodschap in je documenten je geenszins dan is PdfFactory het proberen waard.

VOOR

  • 'Print' naar PDF

TEGEN

  • Geen

Programma is beschikbaar in andere talen


PdfFactory voor PC

  • Probeerversie

  • In Nederlands
  • V 8.41
  • 3.6

    (285)

Beoordelingen about PdfFactory

Heeft u geprobeerd PdfFactory? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten. Softonic kan een vergoeding ontvangen als u klikt op een link of één van de producten aanschaft die hier worden weergegeven.